Bewegwijzering

Bewegwijzering, of signage, zoals het ook wel eens wordt genoemd, krijgt een steeds belangrijkere plaats in de evenementenlogistiek. Steeds meer organisatoren laten de bewegwijzering niet meer aan het toeval over. Signage biedt enorme kansen voor de uitstraling van je evenement en aan de andere kant worden er steeds meer eisen aan gesteld. Vergunningverleners vragen steeds vaker naar een signingplan in het kader van crowdmanagement.

Materialen

Afhankelijk van het evenement wordt er bepaald hoe de bewegwijzering wordt opgezet. Wij helpen je hier graag mee. Je kunt dat uiteraard ook zelf doen. Als je niet helemaal weet hoe je dit kunt aanpakken kun je ons signingplan gratis dowloaden in ons dowload center. De bewegwijzering wordt bij grote publieksevenement vaak gedaan middels signing torens van steiger- of trussmateriaal. Deze torens pakken we voor je in met de juiste informatie op de print. Daarvoor gebruiken we bijvoorbeeld frontlit, polyester of andere textielsoorten. Voor de aller-strakste afwerking pakken we deze torens in met dibond.

Maar ook andere oplossingen zijn denkbaar. Denk daarbij voor bewegwijzeringsbordjes op een bestaande of tijdelijk paal. We kunnen de borden in dat geval maken van Forex, Dibond en hout. De pijlen kunnen contour worden gefreesd voor een speelse uitstraling.

Eigenschappen

De bewegwijzering en signage is op vele manieren en voor ieder budget in te richten. Door onze evenementen ervaring kunnen we je hier perfect mee helpen en dat doen we met veel plezier.