PA torens

Iedereen die wel eens op een festival of concert komt kent de grote torens naast het podium wel. Deze PA torens zijn bedoeld om de geluidsboxen in op te hangen zodat het publiek goed geluid heeft. Tevens bieden deze kolossen van torens de mogelijkheid om er mooie decorstukken van te maken. De torens worden gemaakt van steigermateriaal (Layher), mooi materiaal om te bouwen, maar doordat het vooral heel stevig moet zijn zitten de buizen soms op onhandige plekken als je deze toren strak wilt afwerken. Wij hebben ons erin gespecialiseerd om deze oneffenheden (schoren en rosetten) weg te werken. We hebben hiervoor eigen methodes en materialen ontwikkeld. Uiteraard zijn er ook klanten die de PA banners rechtstreeks in de layher willen hebben, ook daarvoor hebben we slimme oplossingen bedacht om het zo strak mogelijk te doen. Om het steigermateriaal weg te werken hebben we twee mogelijkheden.

Optie 1
We bouwen een aluminium frame op de layher. De steigerconstructie valt weg achter het frame. Daar spannen we de banner in voor een perfect en strak resultaat.


Optie 2
Als je nog een stap verder wilt gaan pakken wij de layher constructie helemaal in. Met speciale koppelstukken maken wij een framewerk op de layher waarmee deze volledig wordt weggewerkt en ook het framewerk onzichtbaar wordt. Next level branding!

Materialen

Speakermesh, Frontlit, Mesh.

Eigenschappen

Met de aankleding van geluidstorens creëren we de eye-catchers waar iedere organisator naar zoekt. Het inpakken van deze grote elementen kan op verschillende manieren, voor ieder budget is er een passende oplossing.