Sponsorwanden

Sponsorwanden worden vaak gebruikt bij sportwedstrijden maar ook bij premières en VIP-locaties. De sponsoren van het evenement moeten duidelijk naar voren komen. Naast de materiaalkeuze is maatvoering en de opmaak van de wanden belangrijk voor de zichtbaarheid van de sponsorlogo’s.

Materialen

Decotex en frontlit zijn veel gekozen oplossingen. Beide doeken moeten opgespannen kunnen worden in een frame om een strak resultaat te krijgen. Deze frames hebben wij op voorraad en kunnen we dus meeleveren. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van dibond of forex. Voor sportwedstrijden zien we regelmatig het gebruik van geprint transparante acrylaatplaten (plexiglas), dit geeft, zeker voor evenementen met TV coverage, een speelste uitstraling.

Eigenschappen

Iedere situatie is weer anders. Soms moeten de sponsorwanden midden in een ruimte kunnen staan, een andere keer moeten ze kunnen hangen of worden ze aan een wand gemonteerd. Als dit vooraf nog niet helemaal duidelijk is kun je altijd kiezen voor het gebruik van een frame, daarmee kunnen we je op iedere locatie en in iedere situatie uitstekend helpen.