Peesdoeken met textielframes

Decodoeken worden veel indoor toegepast voor bijvoorbeeld de inrichting van VIP locaties of ontvangstruimtes. De doeken hebben door het onzichtbare frame een luxe uitstraling en zijn zó strak gespannen dat het op plaatmateriaal lijkt. Deze doeken worden steeds vaker gebruikt als interview wand of als logo backdrop op het huldigingspodium bij sportwedstrijden. Naast de indoor variant werken wij met doeken die outdoor kunnen worden toegepast en strak blijven tijdens een regenbui. Voor onze beursstands gebruiken wij ook licht doorlatende doeken die we monteren in aluframes met LED verlichting waardoor er super toffe effecten ontstaan. Wij kunnen de doeken bij jullie komen monteren. De frames hoef je niet aan te schaffen, die hebben wij voldoende op voorraad en kun je bij ons huren.

Materialen

Textieldoeken, Outdoor decodoeken, licht doorlatend backlit. Al deze doeken worden geconfectioneerd met siliconen pezen.

Eigenschappen

Op de doeken komt het artwork heel mooi naar voren en zijn de kleuren sprekend door het sublimatieproces. De doeken hebben een luxe uitstraling door de speciale frames waarin ze worden gemonteerd. De doeken zijn PVC vrij, eenvoudig te transporteren en op te slaan, dat geldt ook voor de aluminium frames. Deze bestaan uit rechte stukken die met onzichtbare koppelstukken worden verbonden. De frames zijn dubbelzijdig te gebruiken, erg licht en zowel op de muur te fixeren als met bijgeleverde voeten midden in een ruimte te plaatsen.