Een evenementen servicebureau voor een strakke aankleding

Brandcare is een servicebureau voor professionele aankleding en signing van evenementen. Wij houden van mooi afgewerkte evenementen met gevoel voor stijl en eenheid. Meer dan een decennium in de evenementenindustrie leerde ons dat veel organisatoren en producenten hier ook van houden. Door gebrek aan tijd komen ze hier vaak niet aan toe. Wij helpen daarmee en streven naar een krachtige uitstraling in de aankleding.

 

Deze aankleding bestaat uit de volgende werkvelden die we samen of los van elkaar aanbieden:

Advies

Design

Productie

Montage

Waarvoor kun je dan bij Brandcare terecht?

Je kunt bij ons terecht met alle vragen over ontwerp, productie en montage van banners, boarding, reclamedoeken en decor. Dus over alles wat met de aankleding van evenementen te maken heeft.

Je mag ons ook bellen voor de bewegwijzering op je evenement, ook wel event signing genoemd. Dit kunnen we helemaal in je eigen huisstijl maken, zodat de uitstraling nog professioneler wordt.

Je kunt ons ook wakker maken voor het inpakken van layher torens met banners, het afrokken en bekleden van tribunes of finishbogen met reclamedoeken, de bestickering van panden en het inrichten van VIP-units voor honderden gasten. Wij zijn gek op het aankleden van evenementen en alle grootformaat printwerk dat daarvoor nodig is. Je kunt hierbij denken aan:

  • Banners (met of zonder frames)
  • Print op plaatmateriaal zoals Dibond, kanaalplaat of Forex
  • Reclamedoeken op alle mogelijke materialen (ook PVC vrij)
  • Peesdoeken met textiel frames (aluminium frames)
  • Sponsorwanden
  • Backdrops

Wil je weten wat we nog meer hebben?

Kijk op onze oplossingen!Stel je vraag!

We helpen je aan een goede nachtrust

Een evenement organiseren zorgt voor de nodige werkdruk. De aankleding is een bron voor deze werkdruk en stress. Zeker omdat vergunningverleners hier steeds meer eisen aan stellen. Thema’s als brandveiligheid, bewegwijzering, nooduitgangen en bouwveiligheid worden een steeds belangrijker thema. Wij helpen je hiermee, dat kunnen we omdat we de evenementenbranche door en door kennen. Daarom hebben we de hele keten van planvorming tot ontwerp, opmaak en controle, printwerk, kwaliteitscontrole, montage en demontage en opslag in eigen beheer. Kortom, we helpen jou als organisator of producent aan een goede nachtrust.

Planvorming

Lees meer

Ontwerp

Lees meer

Opmaak

Lees meer

Printwerk

Lees meer

Controle

Lees meer

Montage

Lees meer

Opslag

Lees meer

Onze aanpak

Lees meer

Onze missie

Lees meer

Onze trots

Lees meer

Ons team

Lees meer