We brengen dromen tot leven

Brandcare is een bureau voor aankleding, decor en signing. Kwaliteit en service staan bij ons altijd voorop. We nemen onze klanten alle zorg uit handen en brengen de ideeën en dromen tot leven in de decors en aankleding die we bedenken, creëren en realiseren. Meer dan 10 jaar ervaring in evenementen en congressen leerde ons dat eventmanagers, organisatoren en producenten veel waarden hechten aan de uitstraling van de bijeenkomsten die ze organiseren. Doordat zij zoveel prioriteiten hebben gaat dat vaak ten koste van de aankleding en uitstraling. Wij helpen je daarmee en zorgen voor een krachtige uitstraling en aankleding, maar bovenal… wij zorgen voor een glimlach.

 

Deze aankleding bestaat uit de volgende werkvelden die we als geheel, maar ook los van elkaar aanbieden:

Advies

Design

Productie

Montage

We helpen je graag

Je kunt bij ons met alle vragen terecht over de aankleding, en uitstraling van je evenement of bijeenkomst. We helpen je bij alle vragen over ontwerp, productie en montage van banners, reclamedoeken en decor.

Je mag ons ook bellen voor de bewegwijzering op je evenement, ook wel event signing genoemd. Dit kunnen we helemaal in je eigen huisstijl maken, zodat de uitstraling nog professioneler wordt.

Je kunt ons ook wakker maken voor het inpakken van layher torens met banners, het afrokken en bekleden van tribunes of finishbogen met reclamedoeken, de bestickering van panden en het inrichten van VIP-units voor honderden gasten. Wij zijn gek op het aankleden van evenementen en alle grootformaat printwerk dat daarvoor nodig is. Je kunt hierbij denken aan:

  • Banners (met of zonder frames)
  • Print op plaatmateriaal zoals Dibond, kanaalplaat of Forex
  • Reclamedoeken op alle mogelijke materialen (ook PVC vrij)
  • Peesdoeken met textiel frames (aluminium frames)
  • Sponsorwanden
  • Backdrops

Wil je weten wat we nog meer hebben?

Kijk op onze oplossingen!Stel je vraag!

We helpen je aan een goede nachtrust

Een evenement organiseren zorgt voor de nodige werkdruk. De aankleding is een bron voor deze werkdruk en stress. Zeker omdat vergunningverleners hier steeds meer eisen aan stellen. Thema’s als brandveiligheid, bewegwijzering, nooduitgangen en bouwveiligheid worden een steeds belangrijker thema. Wij helpen je hiermee, dat kunnen we omdat we de evenementenbranche door en door kennen. Daarom hebben we de hele keten van planvorming tot ontwerp, opmaak en controle, printwerk, kwaliteitscontrole, montage en demontage en opslag in eigen beheer. Kortom, we helpen jou als organisator of producent aan een goede nachtrust.

Planvorming

Lees meer

Ontwerp

Lees meer

Opmaak

Lees meer

Printwerk

Lees meer

Controle

Lees meer

Montage

Lees meer

Opslag

Lees meer

Onze aanpak

Lees meer

Onze missie

Lees meer

Onze trots

Lees meer

Ons team

Lees meer