Duurzaamheid

De thema’s duurzaamheid en climate change zijn niet meer weg te denken uit onze tijdlijnen en newsfeed. Het is duidelijk dat we als bewoner van moeder aarde niet kunnen blijven nemen als we de schoonheid ervan willen behouden voor onze kinderen, kleinkinderen en volgende generaties. Maar hoe?

Het thema duurzaamheid kent meer vagen dan antwoorden. Als mensen achter het bedrijf Brandcare willen wij de footprint van evenementen verkleinen, want iedere stap in de goede richting is er één. Ook wij hebben meer vragen dan antwoorden. Daarom hebben wij een duurzaamheidsprogramma opgestart waarin we samen werken met partners, leveranciers, collega’s, experts en andere branches. Het primaire doel van dit programma is steeds weer verbeteringen aan te brengen waarmee de footprint van evenementen kan worden verkleind. Iedere stap die we hierin nemen draagt bij aan het ultieme doel. Dat doel is om in 2023 evenementen volledig circulair te kunnen produceren. Om dit te kunnen bereiken is het van belang om de financiële overwegingen uit te bannen. Het mag in de toekomst geen afweging meer zijn om te kiezen voor duurzame oplossingen.

Vooruitlopend hierop experimenteren wij samen met onze partners met volledig recyclebare producten. We helpen onze klanten met de bewustwording als het gaat om hergebruik en materiaal keuze zodat ze nu al een bijdrage kunnen leveren die binnen hun bereik ligt.

Wat doen we concreet:

  • Wij zetten in op langlopende klantrelaties waardoor hergebruik van materialen eenvoudiger wordt.
  • We adviseren onze klanten over de keuze in materialen.
  • We bieden recyclebare producten aan tegen concurrerende prijzen.
Stel je vraag!