Mooie evenementen voor een glimlach

Onze missie

Brandcare is een servicebedrijf dat zorgt voor strakke aankleding van evenementen, zoals welkomstpoorten, podia en bewegwijzering. We creëren meerwaarde door de kennis van evenementen, oog voor design en branding. Het is onze missie om meerwaarde te creëren voor ieder evenement waarvoor we werken. Met meerwaarde bedoelen we dat het evenement letterlijk meer waard wordt voor bezoekers, sponsors en marketeers.

De meerwaarde ontstaat doordat we alle componenten van het proces volledig in eigen beheer hebben. Van creatie van de creatieve concepten, design en productie naar montage, opslag en afvalverwerking. Dit combineert Brandcare met de missie om de footprint van de evenementenbranche te beperken. Hiervoor werken we continu aan de verbetering van duurzame oplossingen.


Onze visie

Brandcare voegt waarde toe aan alle evenementen waar we voor werken. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen hebben we het gehele proces van creatie en ontwerp tot montage en opslag in eigen hand. Zelfs aan de afvoer van het afval van materialen is gedacht. Onze klanten beslissen zelf welke onderdelen van dit proces ze zelf doen en welke ze liever aan ons over laten. Brandcare draagt zorg voor het merk (van daar de naam “brand” “care”) van de sponsors maar ook van het evenement zelf. We streven ernaar om logo, huisstijl en look & feel zo veel mogelijk in alle “on site” communicatie door te voeren.

We helpen organisaties met de ontwikkeling van deze look & feel en met het inzichtelijk maken van de mogelijke communicatiedragers. Waarom zou je immers een voetgangersbrug niet gebruiken voor de bewegwijzering voor je publiek? En het kost voor ons geen extra moeite om dat meteen in de huisstijl van het evenement te doen. Naast deze onderscheidende factor bieden we een absolute meerwaarde door ons gespecialiseerde en flexibele montageteam. Dit team is gewend op evenementen onder hoge tijdsdruk tot de beste resultaten te komen en de organisator zorgen uit handen te nemen.

Veel organisaties worstelen met de duurzaamheidsvraagstukken. Vanuit diepgewortelde overtuiging werken we aan het terugdringen van de footprint die evenementen achter laten. Samen met onze partners werken we aan steeds duurzamere oplossingen en werkwijzen.

Stel je vraag!

Onze kernwaarden

Deze kernwaarden komen voort uit onze filosofie. In 2019 hebben we een enquête uit laten voren door de ‘Daltons’, een collectief van gepassioneerde HBO studenten. Hieruit bleek dat onze kernwaarden ook zo worden gezien door onze klanten en relaties.

 

De belangrijkste kernwaarden van Brandcare zijn:

Betrouwbaarheid

Flexibiliteit

Verzorgdheid

Klantgerichtheid

Oog voor detail

Duurzaam