Oplossingen

Evenementenorganisaties zijn gebaat bij een mooie afwerking van hun evenementen. Duidelijke signage en bewegwijzering mogen daarin zeker niet vergeten worden. Omdat organisatoren aan heel veel zaken moeten denken, worden signage en aankleding vaak pas nét voor het evenement geregeld. Denk maar eens aan bewegwijzering, banners voor PA torens en steigerconstructies of het afrokken van tribunes. Wij snappen dat het zo werkt en doen er ook in de last minute gevallen, alles aan om onze klanten te helpen. Nog liever steken wij vooraf een helpende hand toe. We helpen dan met de opzet van de plannen en de aanpak van de uitvoering. Hiermee creëren we aantoonbare meerwaarde voor het evenement.

We kunnen je ook heel goed helpen als je eigenlijk nog niet zo goed weet wat je wilt of weet waar je moet beginnen. Dan kunnen wij samen met jou een brandingplan maken, dit zorgt voor eenheid van al aankleding en bewegwijzering op locatie. Deze bewegwijzering is vaak een struikelblok voor organisaties. Vanuit het crowdmanagementplan worden hier richtlijnen en zelfs eisen aan gesteld. Maar hoe stel je dit plan voor de bewegwijzering op? Check onze downloadpagina voor een template. Hiermee kun je jouw plan zelf maken. Wil je hier toch hulp bij hebben, laat het ons dan weten via onze chat of bel ons gewoon even. Wij staan te springen om je hierbij te helpen zodat je bewegwijzering in orde is.

We helpen je graag met onze kennis en advies, daarnaast zijn wij heel erg hands-on. Wij zijn van het bedenken én van het doen. Ons team is bijvoorbeeld zijn verzot op het strak afwerken van eye-catchers op het evenemententerrein, zoals layertorens, welkomspoorten, podia, outdoor stands en bewegwijzering. Wij zijn niet voor niks een evenementen servicebedrijf. We zijn er voor onze klanten van ontwerp tot en met de demontage en alles wat daar tussenin zit.

Uiteraard kun je bij ons terecht voor losse items zoals signingborden op kanaalplaat, forex, dibond of hekwerkbanners. Ook als het spoed heeft.

Stel je vraag!